A régióban mindenki erősödött kismértékben, így a lengyel zloty és a török líra is. Az ING devizakereskedője elmondta, hogy a ma reggeli béradat - enyhülő nyomásról lehet beszámolni béroldalról, ami lehetővé teszi a gyorsabb kamatcsökkentést, ami elvileg a forint gyengülése felé mutat - és az Indiai tőzsde zuhanása nem éreztette hatását számottevő mértékben. A dollár jegyzése 176,80 forinton állt, szemben a tegnapi 177,40 forinttal.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!