Az eurót a reggeli órákban 270,85/271,10 forinton jegyezték, délután pedig már 269,50 forintnál is járt a kurzus - számolt be a nap eseményeiről Hont András. A Hamilton szakértője hozzátette: a forinttal párhuzamosan erősödött a többi feltörekvő deviza is, így például a török líra, és a lengyel zloty is izmosabbá vált. A piac egyelőre kivár, ugyanis a szokásosnál nagyobb a bizonytalanság az USA jegybankjának szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) holnapi kamatdöntésével kapcsolatban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!