Olcsóbbak lettek az amerikai részvények

Csökkenéssel fejezték be a tegnapi kereskedést az amerikai részvényindexek, a S&P 500 mutató legutóbb tavaly szeptember 26-án zárt ennél alacsonyabban. A nap vesztesei a gyógyszergyári illetve a pénzügyi papírok voltak.
Kolozsi Pál, 2002. június 12. szerda, 08:28

Az 500 részvény árfolyamalakulását tükröző index 10 iparági almutatójának mindegyike csökkent tegnap, a teljes veszteség 1,7 százalékot tett ki. A Dow Jones Industrial Average - elsősorban a Merck részvényeinek árcsökkenése miatt - 1,3 százalékot esett, és 9517 ponton zárt. A technológiai papírok Nasdaq Composite indexe 2,2 százalékkal mérséklődött a zárásra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK