A vezető papírok közül a Richter jár elöl az emelkedésben. A gyógyszerpapír stabilan tartja 2 százalékos előnyét, amely 35 700 forintos árfolyamot takar. Szektrotársa, az Egis nem teljesít ilyen fényesen, 0,45 százalékos növekedéssel 17 950 forintra javított.

Az OTP árfolyamemelkedése lekonyult kissé a reggeli nyitás óta. A bankpapír 1,85 százalékos erősödéssel még így is 3376 forintot ér.

A Mol 1,15 százalékkal 12 410 forintra erősödött, a Telekom ellenben 606 forintos keddi záróértékén stagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!