A kezdetei 1 százalékos pluszból délre fél százalékot tudott megtartani a magyar tőzsde vezető indexe, így a BUX 21 938 pontra csúszott  vissza.

A vezető részvények közül egyedül a Mol van mínuszban, az olajrészvény árfolyama 0,5 százalékkal 19 910 forintra esett vissza.

A Magyar Telekom 1 százalékos többlete 684 forintos árat jelentett, míg a Richter 0,8 százalékkal 44 165 forintra emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!