Olvadóban az öröm Budapesten

A kereskedés feléhez közeledve elolvadni látszanak a reggeli nyereségek a BUdapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2012. július 24. kedd, 12:41
Fotó: Napi.hu

Fél egy után néhány perccel már alig 0,2 százalékos emelkedést volt képes csak felmutatni a BUX index, s 16 990 ponton járt. Egyedül a Mol van halvány, fél százalék közeli pluszban, az olajrészvényre 16 515 forinton születtek az utolsó kötések. Az OTP 3334, a Richter 37 420, a Magyar Telekom 425 forinton gyakorlatilag stagnál. Az Egis egy százalékot meghaladó mértékben, 15 500 forintig drágul. A forgalom rendkívül alacsony, nem éri el az 1,7 milliárd forintot sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK