Online szurkolói bolt nyílt fradistáknak

Első magyarországi futballcsapatként az FTC-nek készült el a saját internetes áruháza, melyen keresztül minden szurkoló kedvére vásárolhat a csapat relikviái közül.
Molnár Csaba, 2002. június 4. kedd, 10:39

A rajongók az interneten megnézhetik és meg is rendelhetik azokat a relikviákat, melyek még hiányoznak gyűjteményéikből. A tervek szerint a jövőben bővül a kínálat, most is 51 termék közül választhatnak a szurkolók. A Fradi online shop fejlesztője a Fotexnet Kft.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK