Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A londoni FTSE 100 0,8 százalékot, a frankfurti DAX 0,9 százalékot, a párizsi CAC-40 pedig másfél százalékot emelkedett.

A Nike várakozásokat felülmúló eredménye jó hatással volt a német sportszergyártókra is, az Adidas 3,9 százalékot, a Puma pedig 2,6 százalékot emelkedett. Négy napos esés után, feltehetőleg a kedvező görög híreknek is köszönhetően 4,6 százalékos szárnyalással korrigált a Commerzbank. A Siemens egy óvatos vállalatvezetői nyilatkozat miatt esett 2 százalékot.

Amszterdamban a TomTom 27 százalékot, Londonban pedig a Cable & Wireless Worldwide 14 százalékot zuhant, mindkét cég profitfigyelmeztetést adott ki.

Londonban a feltörekvő piacokra koncentráló Standard Chartered számolt be optimista tervekről, ami után 2,6 százalékkal emelkedett az árfolyama; az egész brit bankszektor jól szerpelt, a Royal Bank of Scotland több, mint 4 százalékot drágult. A Carrefour brazíliai felvásárlásai miatt emelkedett 3,7 százalékot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!