Emelkednek nyitás után az amerikai tőzsdeindexek, miután kiderült, Kína egyelőre fenntartja euróövezeti befektetéseit, és nem adja el európai államkötvényeit az adósságválsággal kapcsolatos aggodalmak ellenére sem. A Dow Jones blue chip indexe 1,98 százalékkal emelkedett 10 171 pontra, az S&P 500-as index 2,27 százalékos emelkedéssel 1092 ponton áll, míg a Nasdaq Composite 2,69 százalékkal kúszott fel 2255 pontra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!