A piacokat a Home Depot megemelt eredményvárakozása is felfelé húzza, de 71,5 dollárral az olaj ára is héthavi csúcsát döntögeti.
A Dow Jones Industrial Average indexe 69,9 ponttal 8832,9 pontra nőtt, míg az Standard & Poor's 500 mutatója 5,93 ponttal 948,36 pontra emelkedett. A Nasdaq kompozitindexe 10,4 ponttal 1870,5 ponton áll. A Citigroup 4,4 százalékot emelkedik annak a hírére, hogy megállapodott annak részleteiről miként fizeti vissza hiteleit. A Procter részvényei az új vezérigazgató hírére nem reagált komolyan, csupán 0,4 százalékkadl drágult a részvény.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!