Az energiaárak mérséklődésének köszönhetően a fogyasztói árindex 0,5 százalékkal csökkent - az elemzők 0,3 százalékra számítottak -, miközben a maginfláció a vártnak megfelelően 0,2 százalékkal nőtt. A hírekre az európai tőzsdeindexek emelkedésnek indultak, pár perccel délután három után több mint egy százalékos többletet mutattak, továbbá a dollár is erősödött az euróval szemben - egészen 1,2500-ig.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!