Az Opus Global közvetett tulajdonában álló Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. által kiírt a „KEHOP-3.2.1-15-2017-00026 Heves kivitelezés” elnevezésű közbeszerzési eljárásban a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 1 329 256 482 forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett. Ezt az Opus a tőzsde honlapján közölte a befektetőkkel. 

A társaság külön és kiemelten fel kívánja hívni a figyelmet arra, hogy a projekt további feltételtől függ, támogatási szerződéssel és így forrással jelenleg nem rendelkezik.

A Mészáros és Mészáros Kft. a Vabeko Műszaki Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel 70-30 százalékos arányú konzorciumban sikeresen szerepelt az MVM Főgáz Földgázhálózati Kft. egyik közbeszerzési eljárásban is, amely keretében gázelosztóvezeték rekonstrukciós munkáira kerülhet sor, így a legjobb ár-érték arányt tartalmazó nettó 155 435 442 forint összegű ajánlatával nyertes ajánlattevő lett.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!