A forint kedden reggel 287,55 forinton nyitott az euróval szemben, a jobb tőzsdei hangulattal párhuzamosan azonban erősödött a magyar deviza. Az alja 283,50 forint volt, 10 óra környékén azonban 284 forint környékén kereskedtek.

Az euró dollárárfolyama 1,1920 és 1,1980-as szint között mozgott, így továbbra is kemény diónak bizonyult az 1,20-as szint.

A forint a dollárral szemben így 237,70-en állt, míg a svájci frankért 204,60 forintot kellett fizetni, mivel az euró a frankkal szemben továbbra is gyengélkedik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!