A miniszterelnök beszédét követően, melyben az új kormány gazdasági akciótervét ismertette, enyhén erősödésnek indult a forint a bankközi devizapiacon. Az eddig 283,6 forint jegyzett euró kurzusa átementileg 281 forint alá zuhant, innen viszont kisebb elpattanás következett, röviddel három óra előtt 282,7 forint körül járt a közös európai fizetőeszköz árfolyama.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!