Óriáshitelt vesz fel az OTP

Az eredetileg tervezett összeg másfélszeresét veszi fel az OTP Bank.
NAPI, 2011. május 26. csütörtök, 07:50
Fotó:

Május 19-én írtak alá egy 300 millió euró összegű szindikált hitelmegállapodást - jelentette be az OTP Bank Nyrt. A közlemény szerint az eredetileg 200 millió euróra tervezett tranzakciót jelentős érdeklődés és túljegyzés kísérte, összesen 21 pénzintézet vett részt benne. A hitel futamideje 2 év, a kamat mértéke Euribor + 1,50 százalék, a befolyó összeg a bank általános hitelezési tevékenységét szolgálja.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK