Az Államadósság Kezelő Központ mai aukcióján az elfogadott hozamok 6,85 és 6,94 százalék között szóródtak. A kialakult 6,90 százalékos átlaghozam 10 bázisponttal alacsonyabb, mint a tegnapi másodpiaci benchmark, a két héttel ezelőtti aukciós hozamtól pedig 54 (!) bázisponttal maradt el. A 133 ajánlatból (melyek összesen 89,4 milliárd forint értéket képviseltek) az ÁKK 82-t fogadott el.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!