Alapvetően jó hangulat övezi a feltörekvő piacokat, de óriási a csönd - jellemezte Kolba Miklós, az ING Bank devizapiaci üzletágának vezetője a csütörtök reggeli forinthelyzetet. Az egész kelet-európai térség alszik. A londoni bankok sem izgulnak miattunk egyáltalán, a héten már semmi izgalomra nem számítanak az ING-nél. Ami az árfolyamokat illeti, csütörtök délelőtt 10 órakor 282,40 forinton jegyezték az eurót, a svájci frank 211,70 forintot, a dollár pedig 223,40 forintot ért.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!