Óriásit ugrott az OTP-árfolyama!

A sikeres spanyol kötvénykibocsátás hírére kilőtt felfelé az OTP árfolyama, amely így kora délután 2 százalékos pluszban volt.
NAPI, 2010. július 1. csütörtök, 13:15
Fotó:

Délután egy órakor az OTP 2,2 százalékos pluszban 4870 forinton forgott, a bankrészvény ugyanis hirtelen kilőtt azután, hogy a spanyolok sikeres kötvényaukciót hajtottak végre.

A BUX ennek hatására 0,5 százalékos pluszba 21 161 pontra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

megalodon, 2010.07.01 17:03

Majd a pénteki zárót nézd meg oszt annak örüljél...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html