A PKN Orlen 17,58 százalékának megvásárlásáról a Mol Rt jelenleg is tárgyal a Nafta Polskával, amely már ki tudja hányszor elhalasztotta a döntést. A lengyel olajipari privatizációért felelős szervezet január végén azt közölte, hogy újrakezdi a tárgyalásokat az OMV osztrák olajipari társasággal is, de nem szakítja meg a tárgyalásokat a Mollal sem, sőt mindkét felet felkérte, hogy ajánlataik érvényességét hosszabbítsák meg április 15-ig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!