Öröm nézni az OTP teljesítményét

Enyhe külföldi pozitív hangulat közepette 4 százalék feletti pluszban van az OTP részvénye a budapesti tőzsdén.
NAPI, 2012. január 9. hétfő, 14:04
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények közül messze a bankpapír teljesít legjobban, 3081 forintos árfolyama 124 forinttal magasabb a péntekinél. A Mol két százalékos pluszban 16620 forinton forog, a Magyar Telekom 2,3 százalékkal 491 forintra erősödött.

Szerényebb emelkedéssel 35410 forintra drágultak a Richter részvényei. A nap nyertese eddig az E-Star, amely 10 százalékos drágulással 4950 forintnál jár.

A BUX 2,3 százalékkal emelkedve 16480 pont körül ingadozik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK