Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A görög helyzet esetleges megoldásáról érkező bizonytalan hírek hatására kisebb emelkedés indult meg a nagyobb vezető európia tőzsdéken, s ez a magyar piacra is megtette hatását. A BUX index napi mélypontjáról köze 300 ponttal emelkedett, majd egy kisebb korrekció után 22 746 ponton állt fél kettő után néhány perccel, ami 0,3 százalékkal magasabb a csütörtöki záróértéknél. A fellélegzés leginkább az OTP piacán volt érzékelhető, az 5740 forintos napi mélypontja után 5900 forint fölé száguldott árfolyama, innen kezdett kisebb korrekcióba, 5872 forintig, ami 92 forintos emelkedés csütörtökhöz képest. A Molra nem nagyon ragadt a lelkesedésből, az olajipari részvény 22 195 forinton, 65 forint mínuszban áll. A Magyar Telekom 3 forint emelkedés után 555 forintot ér, a Richter 300 forinttal, 35 800 forintra esett.

 

Közepes forgalom mellett esik a Rába és az E-star, előbbi egy százalékkal 787 forintra, utóbbi 1,7 százalékkal, 10 600 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!