A tranzakciót követően Mol Nyrt. közvetett és közvetlen tulajdonában levő A sorozatú törzsrészvények száma 80 137 794-re csökkent, míg a C sorozatúaké 578 marad - írja az MTI.

A társaság közleménye szerint az új, tényleges részvényjuttatáson alapuló munkavállalói program teljes mértékben támogatja a Mol 2030-as stratégiájában megfogalmazott célok elérését és a hosszú távú részvényesi értékteremtést.

QP | Quality Placement

A kép forrása: Mol.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!