Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Ott-One Nyrt. igazgatósága augusztus 7., 11 órára összehívta a társaság rendkívüli közgyűlését - írta meg a BÉT-re hivatkozva a Portfolio.hu.

A cég szintén vasárnapi, a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett tájékoztatója szerint "az igazgatóság július 3-án este sajtóinformációból értesült Martonicz Dánielnek, a társaság felügyelő bizottsági tagjának azon üzleti tevékenységéről, amely a társaságban betöltött tisztségével a cég megítélése szerint összeférhetetlen. Ezen üzleti tevékenységéről Martonicz Dániel a társaságot korábban nem tájékoztatta."

A rendkívüli közgyűlés témája lesz egyebek mellett Martonicz Dániel felügyelő bizottságból történő visszahívása és új felügyelő bizottsági tag megválasztása.

Korábban a hvg.hu írta meg, hogy az Ott-One az egyik cég, amely lélegeztetőgépeket hozott be a kormánynak; egy nyilvánosságra hozott dokumentum alapján a társaság 4,7 milliárd forintért 500 lélegeztetőgépet szerzett be, ami 9,4 millió forintos átlagárat jelent. Az Ott-One felügyelő bizottságának tagja, Martonicz Dániel egyben tulajdonosa egy másik cégnek, amely - szintén állami megbízásból és 6 milliárd forintból - beüzemeli a megvásárolt készülékeket - tudta meg a lap.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!