Összeszűkült a Richter–Egis-olló

Évek óta nem volt ennyire szűk a Richter és az Egis árfolyama közötti olló: a Richter részvénye az év elején még 50, a két választási forduló között jó 30 százalékkal volt drágább az Egisénél, tegnapra a különbség 11 százalékra zsugorodott. Az okokról megoszlik az elemzők véleménye, a portfólióátrendeződés mellett a gyógyszerárháborúban elfoglalt némileg eltérő pozíciókat, illetve az állami Richter-pakett eladásának esélyét említik. Részletek a csütörtöki NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. május 29. szerda, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK