Összevonta amerikai leányait a Humet

A Humet integrálta egyik kanadai leányvállalatának tevékenységét a másik két kinti cégébe, majd pedig értékesítette a társaságot.
NAPI, 2009. március 3. kedd, 15:20
Fotó:

A szinergiahatások kiaknázása és a párhuzamos funkciók összevonása érdekében a Humet integrálta a PBC nevű kanadai leányvállalata főbb kereskedelmi tevékenységét a szintén kanadai Enerex illetve Phoenix Nutraceuticals nevű leányvállalataiba, majd pedig értékesítette a PBC üzletrészeit.
A Humet ezzel párhuzamosan összehívta éves rendes közgyűlését is. A részvényesi találkozóra április 29-én lesz. A szokásos napirendi pontokon kívül a tulajdonosok tárgyalnak az igazgatóság sajátrészvények vásárlására történő felhatalmazásáról is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK