A BÉT irányadó indexe a reggeli csúcsfutás után koradélután egészen 20 941,70 pontig süllyedt, majd innen kapaszkodott vissza fél háromra 21 061,84 pontig. A Mol egész nap nyereséggel forgott, bár fél kettőre vészesen megközelítette előző napi záróértékét, s 17 110 forinton is cserélt gazdát. Egy órával később már 130 forinttal drágábban, 0,9 százalékos felárral adták-vették. A Magyar Telekom részvényei 717 forintig drágultak a reggeli órákban, s nem sokkal dél előtt újra megostromolták ezt a szintet, ám fölé nem jutottak. A távközlési cég részvényeiért két órával tőzsdezárás előtt 714 forintot adtak, ami 1 százalékos drágulást jelent hétfőhöz képest. A 4,3 milliárd forintos forgalmat bonyolító OTP részvényei 1,4 százalékos emelkedést követően 5489 forintra értékelődtek fel. A befektetők koradélután 5433 forintért is hozzájuthattak a bankpapírhoz, miután annak árfolyama hirtelen kiszúrást követően (5514 forintig) gyorsan zuhanni kezdett. A Richter mindössze a kereskedés első órájában forgott nyereséggel, azt követően újra visszatért 40 800 forintra, hogy innen további leértékelődés után 40 650 forintra csökkenjen az árfolyama. A gyógyszerpapír forgalma a napi mélypont elérése után élénkülni kezdett, s mostanra 40 800 forintig emelkedett, látszólag ostrom alá véve az előző napi záróár szintjét.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!