Osztalék nélkül forog a Richter és a Pannonplast

Két részvény osztalékszelvény nélkül forog mától. A Richter árfolyamán egyáltalalán nem érződik a 310 forintos szelvény hiánya, a gyógyszergyári részvény pénteki árához képest mindössze 40 forinttal gyengült. A ma vásárolt Pannonplast papírok sem jogosítanak már a 75 forintos osztalékra, a cég papírjai múlt heti áruknál 15 forinttal forognak alacsonyabban.
Mezősi Tamás, 2002. június 3. hétfő, 10:26

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK