A járműipari holding tavaly 23 forintot fizetett részvényenként. Az idei osztalékfizetés kezdőnapja május 28.

Osztalékra azok a részvényesek jogosultak, akik a 2019. május 21-i tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján szerepelnek a társaság részvénykönyvében.

A közgyűlés elfogadta a Rába-csoport éves pénzügyi beszámolóját, amely szerint tavaly 1,197 milliárd forint konszolidált adózott eredményt ért el, ami 23,7 százalékkal elmarad el az egy évvel korábbitól. A Rába-csoport árbevétele tavaly 10,9 százalékkal, 48,632 milliárd forintra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!