A 2008-as értéknél 30 százalékkal magasabb 803 milliós bevétellel a társaság felülmúlta a menedzsment 720 milliós óvatos várakozását, illetve teljesítette 800 milliós remélt célszámukat is. A teljes nyereség osztalékként való kifizetésére a társaság tőzsdei bevezetésének napján a fő tulajdonos elnök-vezérigazgató Kulcsár Tibor már tett utalást. A tavalyi 12 százalékos adókulcsot alapul véve a 88 milliós adózott eredményből részvényenként 14,67 forintos osztalékot fizethet ki. A Kulcs-Soft 2010-re 1 milliárd forintos árbevételt mellett 15-20 százalékos profitkulcs mellett 150-200 milliós nyereséget tervez.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!