Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A december 9-i részvényeladás következtében az Alap által birtokolt részvények száma 51 887 763 darabra, szavazati jogának mértéke 4,9761 százalékra csökkent.

Az Alap november 7-én szerzett valamivel 5 százalék feletti részesedést a tőzsdei cégben (52 987 673 darab részvénnyel), amikor a budapesti részvénypiacon óriási, több mint 45 milliárd forintos forgalom volt. Ennek nagy részét a magánnyugdíj vagyonban lévő befektetési jegyek "részvényesítése" generálta, azaz, a befektetési alapokban lévő részvényeket értékesítették.

November 7-én a Magyar Telekom 508 forintos árfolyamon zárt, óriási, 6 milliárd forintos forgalomban, míg december 9-én záró ára 520 forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!