Az augusztus 9-én végrehajtott vásárlás után a Capital Research and Management Company 534 ezer, a Capital International Ltd. 364,2 ezer darab és a Capital International Inc. 13,21 millió részvénnyel rendelkezik. Az OTP-ben megjelent pénzügyi befektető az egyik legpatinásabb amerikai befektetési alapkezelő. A cég 70 éves története során számos területen úttörőnek számított, elég a globális indexének 1965-ös megalkotását említeni, melynek kereskedelmi jogait 1986-ban vette meg a Morgan Stanley: az MSCI indexben a CI a Capital International rövidítése.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!