A szakértői csapat annak ellenére emelte a célráat, hogy a várakozásuk szerint egy elég vegyes eredményről számol majd be az OTP a jövő héten, azonban a közép/hosszútávú kilátásai a cégnek továbbra is jók, és az értékeltség is még mindig vonzó - idézi az elemzés a Concrde Call. Az utóbbi időszak menedzsmentváltozásai arra utalnak, hogy a belföldi lakossági üzletág teljesítménye (különösen volumen tekintetben) ismét elmarad a versenytársakétól. Ennek megfelelően eredmény szinten nem számítanak növekedésre az előző negyedévhez képest, 50,5 milliárd forintot profitot várnak. Azonban hosszabb távon a kilátások továbbra is kedvezőek, szerintük a menedzsment 2007-es, 212 milliárd forintos eredményvárakozása teljesíthető. Ezt a nézetet az orosz és az ukrán részleg optimizmusra okot adó fejleményeitől várják alátámasztani.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!