Az ázsiai többletek, illetve a napközbeni mélyponthoz képest jóval szerényebb New York-i mínuszok után erősödéssel nyitott szerdán a BUX. A BÉT indexe 0,5 százalékos többlettel 21 236 ponton kezdte a kereskedést. A vezető papírok között a másfél százalékkal 5635 forintra ugró OTP vitte a prímet, miközben a Mol és a Telekom egyaránt 0,3 százalékkal drágult, előbbi 16 350, utóbbi 758 forintra. A Richter ugyanakkor gyengült, 0,2 százalékkal 42 015 forintra.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!