OTP-premier árfolyam-latolgatással (1995)

A ma 5000. számát ünneplő Napi Gazdaság korábbi számaiból válogatunk
NAPI, 2009. szeptember 7. hétfő, 09:00

1995. augusztus 10.

Mától lehet kereskedni a Budapesti Értéktőzsdén az OTP Bank Rt. részvényeivel. A tőzsdén kívül eddig meglehetősen szerény teljesítményt nyújtó papírtól kiegyensúlyozott árfolyam-alakulást vár a piac, hasonlóan a feltehetőleg hivatalból is optimista forgalmazóhoz. A részvény a budapesti bevezetést követő napon bekerül a luxembourgi tőzsdei parkettre (az IBUSZ 1990. június 21-i bécsi bevezetése óta ez lesz az első első kategóriás tőzsdei bevezetés külföldön). (...)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK