OTP-részvényt adott el a vezérhelyettes

Wolf László, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese 2012. december 21-én az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével 4 080,-forint/darab átlagáron 12 000 darab OTP-törzsrészvényt értékesített - közölte a bank a BÉT honlapján.
portfolio.hu, 2012. december 27. csütörtök, 11:52
Fotó: Napi.hu

A tranzakciót követően Wolf Lászó tulajdona az OTP Bank által kibocsátott törzsrészvényből 650 800 darabra (0,23 százalék) változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK