Eladói nyomás alá kerültek az OTP részvényei a Budapesti Értéktőzsdén, a bankpapír árfolyama negyed tizenegykor 2,4 százalékos csökkenést mutat, s 3500 forinton jár. A BUX index 0,8 százalékkal esik, 16 352 pontra. A Mol egy százalékkal lett olcsóbb, 15 250 forint, a Magyar Telekom negyed százalékos mínusszal megúszta eddig, 428 forint. A Richter jól tűri a rossz hangulatot, a gyógyszerrészvény árfolyama egy százalékkal emelkedik, 36 010 forintra.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!