OTP húzza föl a BUX-ot

A BÉT-en a nyugat-európai részvénypiacokkal összhangban a vevők voltak többségben a kereskedés első felében, a BUX 0,3 százalékkal 27 822 pontra hízott fél egyig.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 12:35
Fotó:

A vezető részvények közül az OTP vitte a prímet, jegyzése 1,1 százalékkal 9295 forintra emelkedett. A Mol 0,1 százalékkal 27 950 forintra erősödött, míg a Magyar Telekom 970 forinton stagnált, a Richter pedig 0,5 százalékkal 36 600 forintra gyengült. Az újonc AAA Auto a kibocsátási ár alatt forgott, a 499 forintos árfolyam bő egy százalékos veszteséget jelentett a jegyzőknek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK