OTP: ötvenezres lehívás

Tegnap dr. Gresa István, az OTP Bank vezérigazgató-helyettese 50 ezer darab OTP-részvényt hívott le a cégnél működő bónuszrészvényprogram keretében.
NAPI Online, 2006. augusztus 23. szerda, 15:42
Fotó:

A tranzakció eredményeként Gresa István kezében lévő OTP-papírok száma 113 758 darabra nőtt - áll a bank közleményében, amelyből kiderül továbbá, hogy számlaegyeztetések nyomán a bank sajátrészvény-állománya 30 darabbal bővült, így 10 250 888 papírból áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK