Ott van és marad a forint, ahol volt

A reggeli gyengülés után 272 forint fölé erősödött az euró.
NAPI Online, 2006. július 31. hétfő, 09:53
Fotó:

Nyitás után 271,50 forintig erősödött a forint, ám ez támasznak bizonyult, így egy forinttal visszabillent a jegyzés. A délelőtt közepén 272,20 körül állt az euró, és a piac a következő héten nem is számít lényeges változásra a meglehetősen alacsony forgalmú kereskedésben. Az illikvid piacon ugyanakkor viszonylag nagy változást hozhat, ha például elkalapálják a zlotyt, ezenkívül a következő MNB-kamatdöntés okozhat érzékelhető árfolyamváltozást. A dollárral 213 forinton kereskedetek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK