Óvatos befektetők az aukción (javított)

Csekély mértékben változó hozammal zárult az öt- és tízéves kötvények mai aukciója.
NAPI Online, 2007. szeptember 27. csütörtök, 12:13
Fotó:

A rövidebb futamidejű instrumentumok esetében a meghirdetett 45 milliárdos mennyiségre 77, a tízéves papírokból felkínált 40 milliárd forintos csomagra pedig 52,2 milliárd forint értékben adtak be ajánlatot a befektetők. Az átlaghozam 6,74 és 6,64 százalék lett. Előbbi 2 bázisponttal magasabb a tegnapi másodpiaci benchmarknál, utóbbi viszont 3 bázisponttal elmarad attól.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK