Óvatos kezdés a tengerentúlon

Óvatosan kezdtek a tengerentúli tőzsdék az előző napi csúcsdöntések után. A nyitás előtt mínuszos előrejelzések azonban nem igazolódtak be nulla körül értékekkel kezdtek a tőzsdék.
NAPI, 2010. március 18. csütörtök, 15:38
Fotó:


A makroadatok nem sokat segítettek az irány eldöntésében, hiszen a többségük megfelelt a várakozásoknak, így a Dow Jones, és a Nasdaq 0,1 százalékos emelkedéssel kezdte a napot, míg az S&P-500 index gyakorlatilag előző napi értékén forgott.

A Citigroup által leminősített bankszektor vegyesen szerepelt, a Goldman és a Citi minimálisan emelkedni tudott, míg a többi bankpapír 1 százalék környéki visszaeséssel kezdte a napot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK