Óvatos kezdés, pattant a Mol de lecsapták

Fél százalék pluszban jár röviddel a nyitás után a BUX, elsősorban a Mol ugrásának köszönhetően.
NAPI, 2010. szeptember 20. hétfő, 09:11
Fotó:

Az utóbbi két kereskedési napon nagyot eső Mol részvények árfolyama felfelé korrigált ma reggel a Budapesti Értéktőzsdén, ennek köszönhetően fél százalékos pluszban nyitott a BUX. Ez azonban csak néhány pillanatig tartott az olajrészvények már csak plusz nullában jártak 5 perc elteltével, 21 710 forinton. Az OTP a 4960 forintos kezdés után 4947 forintig csúsztak, ez 21 forinttal magasabb a pénteki záróértéknél. A Magyar Telekom 1 forint pluszt tudott felmutatni, 691 forinton folyik velük a kereskedés.


Az Egis 165 forinttal drágult, 20 965 forintra. Richterre még nem született kötés. 2 százalékkal, 885 forintra emelkedett a Pannergy.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK