A londoni FTSE 100 mintegy 0,1 százalékot esett, így 5309,6 ponton zárt, a francia CAC-40 0,3 százaléknyi erősödés után 3611,6 pontot ért a nap végére, míg a német DAX 0,5 százalék emelkedést követően 6170,2 ponton zárt.
Az enyhe erősödésben nagy szerepe volt a több mint 1 százalékot emelkedő, a vártnál jobb eredményt közlő Vodafone-nak, a német tőzsdét pedig az Adidas jó eredményét követő 2,2 százalékos erősödése hajtotta felfelé. A bankpapírok árfolyama érdemben nem változott a nap folyamán.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!