A vezető mutató negyed órával a nyitás után 23 437 ponton jár, ez fél százalékos emelkedést jelent az előző napi záró értékhez képest. Az OTP is fél százalék pluszban, 5930 forinton születnek rá kötések, a Mol viszont 20 420 forinton stagnál. A Magyar Telekom nem tud egyelőre tovább menetelni, a távközlési részvény árfolyama tegnap ellenállásról fordult le, s most ismét 600 forint alatt van árfolyama, 596 forinton, ami fél százalékkal kevesebb a csütörtöki záróárnál. A gyógyszerpapírok viszont jobban teljesítenek, a Richter 47 100 forint, ez közel egy százalékos drágulás, a hét közepén nagy pofont kapó Egis hasonló mértékben drágul, 22 400 forint.

A kicsik közül a TVK, a Danubius és az Állami Nyomda egyaránt 2 százalék körüli mértékben drágul.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!