Óvatos öröm Budapesten

Enyhe emelkedéssel kezdte a napot a BUX index.
NAPI, 2011. június 22. szerda, 09:25
Fotó:


Ami tegnap esett az emelkedik, ami emelkedett az esik - így indult a nap a Budapesti Értéktőzsdén. A blue chipek vegyes szereplésének eredőjeként a BUX 0,4 százalékos emelkedést mutat 20 perccel a nyitást követően, 22 575 ponton jár. A tegnapi nap nagy vesztese, a Mol vezeti egyelőre az emelkedést, az olajrészvény 21 450 forintig ugrott, ami 0,9 százalékkal haladja meg a tegnapi záróértéket. Az OTP részvények 5790 forintig jutottak, ami 0,7 százalékos felértékelődést jelent. A Magyar Telekom viszont két forinttal, 578 forintra gyengült, a Richter 36 295 forinton stagnál.

1,3 százalékkal, 308 forintra emelkedett a cseh céget akviráló Synergon árfolyama, az E-star fél százalékkal drágult, 10 900 forintra.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK