Óvatosan a vételekkel

A tegnapi nagy amerikai emelkedés lehetőséget ad a nemzetközi piacoknak, hogy ma pihenjenek egy kicsit. A magyar piacban lehet erő, de a forint óvatosságra int.
NAPI, 2011. október 28. péntek, 09:04
Fotó: Napi.hu

A tegnapi hatalmas amerikai után nem lenne meglepő, ha nagyobb nemzetközi piacok ma szusszannának egyet. A magyar részvénypiacon a BUX index fontos szintet látszik áttörni, s még lehet is tér benne felfelé. Azonban a forint gyengesége jól mutatja, hogy a befektetők fejében még ott motoszkál a leminősítés veszélye, így a kedvező nemzetközi hangulat lehet, hogy csak mérsékelten érezteti hatását - mondta Nyári Zsolt, a KBC Securities szakértője.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK