Óvatosan kezdett a tőzsde

Bizonytalankodott reggel a BUX index, enyhe mínuszból enyhe pluszba váltott.
NAPI, 2011. október 25. kedd, 09:59
Fotó: Napi.hu

A kereskedés első órájának végén fél százalék körüli emelkedést mutat a BUX index, 17 828 ponton állt a mutató. A vezető részvények közül az OTP 3553 forinton stagnál, a Magyar Telekom 527 forinton teszi ugyanezt, a Mol fél százalékkal, 17 405 forintra erősödött. A Richter 1,2 százalékkal, 35 980 forintra drágult, az Egis 3 százalékkal, 18 307 forintra korrigált a tegnapi hatalmas felfelé rángatást követően. A forgalom nem túl magas, egy óra elteltével alig haladja meg a másfél milliárd forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK