Nincs kétség az euró jövője felől - jelentette ki az EU-orosz csúcstalálkozó keretében José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke, arra reagálva, hogy az európai fizetőeszköz négyéves mélypontra zuhant a dollárhoz képest.

"Az euró egyike a legstabilabb valutáknak a világon. Lényegében jelenleg a második számú valuta" - mondta sajtóértekezletén Barroso, a Don menti Rosztovban.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!