Pályázaton nyert a Synergon leányvállalata

A Synergon bejelentette a BÉT honlapján, hogy leányvállalata, a Synergon Integrator Kft. a Gazdaságfejlesztési Operatív Program "Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenységek támogatása" pályázat keretében 599 291 321 forint vissza nem térítendő támogatást nyert.
portfolio.hu, 2012. december 27. csütörtök, 10:33
Fotó: Napi.hu

A Synergon által kifejlesztésre kerülő "Smart Building" innovatív épületüzemeltetési rendszer célja, hogy nagy energiafogyasztók számára egy újfajta megközelítésből olyan megoldást kínáljon, amely lehetővé teszi az általuk felhasznált energia precíz mérését, és amely biztosítja számukra beavatkozási, valamint irányítási lehetőségeket a vállalat termelési, illetve energia felhasználási folyamataiba.

A Synergon Integrator Kft. ügyvezetője megjegyezte, a létrejövő fejlesztés célcsoportja azon közép-kelet európai nagyvállalatok, amelyeknél az energia hatékonysági megoldások jelenleg még alacsony funkcionalitással, mindössze a mérésre, és esetleg a lekapcsolásra koncentrálva kerültek telepítésre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK