Pályázatot nyert a FreeSoft

A FreeSoft Nyrt. és leányvállalata, a HUMANsoft Kft. közbeszerzési pályázat nyerteseiként összesen nettó 18 milliárd forint értékben kötött keretmegállapodásokat a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal (KSZF) - közölte a FreeSoft a Budapesti Értéktőzsde honlapján csütörtökön.
NAPI, 2009. szeptember 3. csütörtök, 19:05

A Miniszterelnöki Hivatal alá tartozó KSZF korábban beszerzett
szoftverlicencek bővítésére, meghosszabbítására, verzió-követésére, cseréjére, valamint új szoftverlicencek beszerzésére írt ki közbeszerzési pályázatot összesen 24 milliárd forint plusz 25 százalék értékben.

A FreeSoft és a HUMANsoft konzorcium tagjaiként négy projektben nyert a pályázaton. A FreeSoft Nyrt., a MultiRáció Kft. és a Kventa Kft. konzorciuma nettó 4 milliárd forintért nyílt szabványú közigazgatási szoftverlicenszeket, nettó 2 milliárd forintért pedig oktatási szoftverlicenszeket szállíthat.

A HUMANsoft Kft. nettó 10 milliárd forintért Microsoft vagy azzal egyenértékű, közigazgatási intézményi licensz konstrukciókra, nettó 2 milliárd forint értékben Microsoft, vagy azzal egyenértékű oktatási intézményi licensz konstrukciókra írt alá keretmegállapodást. A HUMANsoft partnerei a konzorciumban az ICT Systems Zrt., a Bull Magyarország Kft., a Grepton Informatikai Zrt., a HAISystems Informatikai Kft., valamint a Nádor Rendszerház Kft.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK